Gregoriaans Koor

Uitnodiging: Gregoriaans Koor in Stiltecentrum + Lunch

We willen jullie graag allemaal uitnodigen voor een bijzondere activiteit in het Stiltecentrum Hoog Catherijne op donderdag 29 juni. Dan is er om 12:30 uur  in de kapel een viering met Gregoriaans Koor, verzorgd door de Utrechtse Vrouwenschola onder leiding van dirigent Arnoud Heerings.

Dit gezelschap brengt prachtige Gregoriaanse liederen ten gehore. Het hoogfeest van de apostelen Paulus en Petrus zal dit keer centraal staan. Een viering die je niet iedere dag zomaar tegenkomt!

Gezellige en lekkere lunch

En dat is niet alles, want naast het Gregoriaans Koor bieden we ook een gezellige lunch direct na de viering aan. Deze start rond 13:15 en is voor iedereen toegankelijk en gratis. De vorige keer hebben we een ontzettend leuke middag beleefd waarin voorgangers, bezoekers, passanten en vrijwilligers van het Stiltecentrum op een mooie manier elkaar beter hebben leren kennen.

Lijkt het je leuk om te komen? Geef dan even je naam en eventuele dieetwensen uiterlijk 25 juni door aan pastor@stiltecentrum.nl en dan zien wij elkaar op 29 juni in het Stiltecentrum. Zie voor meer info over het Gregoriaans Koor en het Stiltecentrum: https://www.stiltecentrum.nl.

Nieuws en activiteiten