Utrecht in dialoog 0 vrouw voor een bord met foto's van allerlei mensen.

Utrecht in Dialoog

Ooit was ‘Utrecht in Dialoog’ een werkgroep van UPLR. Zij heeft zich echter verzelfstandigd en verder ontwikkeld als een eigen stichting. De relatie blijft echter bewaard: we werken nu geregeld als partners samen (bijvoorbeeld bij de Europadag 2023).  

Een dialoog is een openhartig en gelijkwaardig gesprek over thema’s die leven, waarin nieuwsgierigheid voorop staat. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar en verruimen zo hun blik. Sluit je aan bij een dialoog en ontdek vooral zelf wat dit brengt. Luister ook naar wat anderen hierover vertellen! Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

De leukste bijeenkomsten!

Dialogen zijn er voor iedereen, in verschillende vormen. Met een groep wandelen in de natuur, nieuwe mensen ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over jouw leven: dat doen we in ‘Wandel je wijzer’. Schuif aan bij de KargaDialogen voor diepgaande gesprekken over thema’s uit het leven. Of doe mee aan een creatieve dialoog voor een flinke dosis gezelligheid en inspiratie. In wijkdialogen bouwen we aan sterke gemeenschappen door ontmoeting. Ook is er een speciale reeks over de Laatste levensfase.  

Bekijk hier alle bijeenkomsten

Sluit je aan

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen voor verassende ontmoetingen en nieuwe inzichten. We bieden ook trainingen en workshops  om samen verder te leren. Bekijk de trainingsagenda en lees meer over de Buurtaanpak Erbij Horen en hoe we sterke inclusieve gemeenschappen bouwen. Ook actief worden? Lees wat anderen hiertoe beweegt en sluit je ook aan!